CICANAPLÓ 2022. március 7-13.

Szerda délután kaptunk egy telefont: egy Kaposvár környéki cicakolónia egyik tagja megsérült, a befogásához és állatorvoshoz szállításához kértek segítséget. Azonnal kimentünk, de sajnos a cica nem volt túl együttműködő, így nem jártunk sikerrel. Talán majd csapdával.

Szombaton sűrű napunk volt, két cicánk is gazdára talált!

Egy házaspár még 5 éve fogadott örökbe tőlünk egy cicát, aki pénteken sajnos váratlanul meghalt. 🙁 Mivel nem tudnak cica nélkül élni, eljöttek hozzánk cicanézőbe. És azonnal egymásra találtam Kincsemmel. Nem, ő nem egy ló, hanem egy tündéri kedves trikolor cica. 2020 júliusában hoztuk be a menhelyre a testvérével együtt, miután elhagyta őket az anyukájuk. Kb. 2 hetes volt és nagyon beteg. Meggyógyítottuk, felneveltük és most végre új otthonra talált. Már első éjjel új gazdáival aludt. 🙂

Egy fiatal pár pedig Charlie-t, vörös kandúrt választotta, akit „gazdái” tavaly februárban egy cipősdobozban dugtak be a menhely kapuja alatt. Ő is remekül érzi magát új otthonában.

11 örökbefogadásnál járunk!

Péntek Petra és családja hozott nekünk almot és cicakajákat, köszönet érte!

A természetbeni adományokon kívül menhelyünk számára a legnagyobb segítséget az adó 1%-ok felajánlása jelenti. Kérünk minden cicabarátot, gondoljanak ránk az adóbevallás kitöltésekor! A cicák nevében is köszönjük támogatásukat! Kapos Állatbarát Alapítvány, adószám: 18776797-1-14.

Címlapképükön a „hány különböző színű cica fér el egy fotelben” verseny győztesei láthatók. Név szerint Kunkori (vörös-fehér), Virág (szürke-fehér), Csuri (fekete) és Jeti mama (cirmos). Hát nem édesek?