CICANAPLÓ 2021. február 1-7.

A héten csempézést tartottunk a menhelyen. Hálás köszönet Sántha Józsefnek, aki cicabarát áron és nagyon szépen végezte el a munkát!

Csütörtök este indultunk haza a menhelyről, amikor egy lezárt cipősdobozt találtunk a kapuban. Egy vörös kismacska volt benne, talán 2 hónapos lehet. Este tehették oda, mert napközben még biztosan nem volt ott. És bár a világításból láthatták, hogy itt vagyunk, mégsem szóltak be, egyszerűen csak otthagyták a dobozt! Ha nem vesszük észre, reggelre megfagyhatott volna a pici! Borzasztó atkás volt a füle, negyedórán át pucolgattuk a hallójáratait teljesen elzáró beszáradt trutyit. Megkapta a szükséges kezeléseket, és már teljesen jól van. Nagyon aranyos, dorombolós kiscica, Cipőnek neveztük el. „Gazdáinak” pedig minden szépet és jót kívánunk…

Egy csodaszép, különleges zsemleszínű kandúrral gyarapodott az elveszett cicák albuma, sok megosztást kérünk neki!

Közeledik a személyi jövedelemadó bevallások benyújtásának ideje. Mivel alapítványunk semmilyen állami vagy önkormányzati támogatásban nem részesül, az SZJA 1%-ok igen nagy segítséget jelentenek számunkra a menhely felépítésében és fenntartásában. Kérjük, amennyiben egyetért törekvéseinkkel, támogasson minket adója 1%-ának felajánlásával, hogy minél több bajba jutott állaton tudjuk segíteni! Támogatásukat előre is köszönjük!