CICANAPLÓ 2020. január 27 – február 2.

Sajnos szomorú hírrel kell kezdenünk: meghalt Bagira, a fürdőből két hete kilakoltatott cica. 🙁 Nagyon öreg és gyenge volt, így a gondos ápolás sem tudott már segíteni rajta. De legalább az utolsó napjait nagy-nagy szeretetben tölthette.

Nemrégiben felbukkant 7 cica Somogyvámoson. Kedves, barátságos, láthatóan emberhez szokott cicák. Eddig nem látták őket arrafelé, nyilván kidobták vagy a gazdájuk halála után szélnek eresztették őket. Egyet már el is ütött az autó, úgyhogy sürgősen gazdát vagy legalább ideiglenes befogadót keresünk nekik. Vörös és cirmos cicák, fiúk-lányok vegyesen. Feltöltöttük őket a gazdikeresőbe, kettő már gazdára is talált. Vörös cica rajongók, itt a soha vissza nem térő lehetőség!

Rengeteg tápot kaptunk rendszeres támogatóinktól, Hortobágyi Jánostól és párjától. Köszönet érte!

Címlapképünkön Grísa és Csuri cicáink láthatók. Az öregfiú és fiatal barátja annyira szeretik egymást, hogy legtöbbször együtt alszanak kedvenc dobozukban. Cicás jin és jang. 🙂

Közeledik a személyi jövedelemadó bevallások benyújtásának ideje. Mivel alapítványunk semmilyen állami vagy önkormányzati támogatásban nem részesül, az SZJA 1%-ok igen nagy segítséget jelentenek számunkra a menhely felépítésében és fenntartásában. Kérjük, amennyiben egyetért törekvéseinkkel, támogasson minket adója 1%-ának felajánlásával, hogy minél több bajba jutott állaton tudjuk segíteni! Támogatásukat előre is köszönjük!