CICANAPLÓ 2022. szeptember 26 – október 2.

Hétfőn kaptunk egy félhosszú szőrű vörös-fehér kis kandúrt, a Hegyalja utcában találták. 5 hetes lehet. Nagyon barátságos, vagány kis jószág, még azt sem vette zokon tőlünk, hogy mivel iszonyú retkes volt, megfürdettük.

Aznap egy kb. 1 hónapos fekete-fehér lánycica is hozzánk került a Szegfű utcából. A szeme csúnya volt, de pár nap alatt teljesen rendbe jött.

Csütörtökön két vörös-fehér picinket elvitte új ideiglenes befogadónk, Amarilla. A picik remekül érzik magukat nála, és szerencsére a múlt héten begyűjtött kis vadóc is szépen szelídül. Akár már örökbe is lehet fogadni őket, de csakis együtt. Címlapképünkön ők láthatók.

Szintén csütörtökön egy házaspár behozott 3 kiscicát, akik egy szőlőhegyen születtek. Kb. 1 hónaposak, nagyon szépek és egészségesek. Megtalálóik pedig vállalták a cicák költségeit, amit ezúton is köszönünk neki.

Szombaton gazdára talált a töröcskei cirmos-fehér kis kandúrunk. Nagyon jól érzi magát új otthonában, már első este felmászott új gazdija nyakába…

Vasárnap a Fő utca végén találtunk egy kb. 4 hónapos hamuszürke kis kandúrt. Már egy ideje a környéken csövezett, de csak most sikerült megfognunk. Különleges szépségű és nagyon barátságos kis állat. Már fel is töltöttük a gazdikeresőbe.

Újra kezelhetetlen méretűre duzzadt gazdikereső oldalunk, úgyhogy kénytelenek voltunk ismét rendet rakni. Azokat a nem menhelyi cicákat, akiket tavaly vagy régebben töltöttük fel és azóta sem kaptunk róluk visszajelzést, átpakoltuk a Gazdát keresünk archív albumba, akiket pedig a Faceboook nem engedett átmozgatni, kitöröltük. Ha az érintett cicák valamelyike még mindig gazdát keres, kérünk friss képeket a kaposallatbarat@gmail.com címre, és újra feltöltjük őket.