CICANAPLÓ 2022. április 25 – május 1.

A héten is három cicánk talált gazdára. Kiegyeznénk vele, ha minden hét ilyen lenne…

A Gabi-Csabi házaspár jó szokásukhoz híven tápokat hoztak, és cicákat vittek. 🙂 Mégpedig két testvért, akik ahogy halljuk, máris otthon érzik magukat új gazdájuknál. Köszönjük a finomságokat!

Nemrég visszakerült hozzánk Charlie cicánk, mert hasmenéses lett, a házi gyógymódok pedig nem segítettek rajta. Nálunk hamar meggyógyult, igaz mi állatorvoshoz is elvittük… Vasárnap pedig újra gazdára talált.

Sajnos két újabb elveszett cicát kellett feltöltenünk az oldalunkra. Legalább az pozitívum, hogy mindkettőben van mikrochip, így jóval nagyobb eséllyel kerülnek majd vissza gazdájukhoz. Örvendetes módon egyre nő a chippelt cicák száma, ezért ha valaki cicát talál, érdemes elvinnie állatorvoshoz, hátha van benne chip.

Címlapképünkön Marci látható. Marci tavaly áprilisban került be hozzánk újszülöttként, de szerencsére már másnap befogadta egy rutinos cicafelnevelő család. Aztán ahogy az már ilyenkor lenni szokott, megszerették, és vissza sem adták. 🙂 A kép az 1. születésnapján készült. Köszönjük Zsófiéknak a gondoskodást és gratulálunk ehhez a tündéri cicához!