CICANAPLÓ 2022. április 18-24.

Remek hetünk volt, 3 cicánk is gazdára talált!

Szerdán gazdisodott egy nagyon szép, hamvasszürke felnőtt lánycicánk. Fiatal felnőttként került be hozzánk, 2019 augusztusában találták Kaposváron egy megszólalásig hasonló másik cicával együtt, testvérek lehettek. A tesó hamar gazdára talált, ő viszont egészen mostanáig várt az álomgazdira. És nem hiába: szerelem volt első látásra, és több videót is kaptunk már, amin boldogan dorombolva hempereg új otthonában. 🙂

Ugyanaznap este behoztunk egy cicát, aki hetek óra a kórházzal szemben csövezett és mindenkitől kaját koldult. 1 év körüli ivartalanított kandúr, különleges sötét mintázattal és fehér zoknikkal. Szegényke napokig csak evett és aludt… Feltöltöttük a gazdikeresőbe, reméljük jelentkezik a gazdája. Címlapképünkön ő látható.

Vasárnap újabb két cicánk talált gazdára, mégpedig együtt. Lepke és Terka (mindketten trikolor lánycicák) együtt érkezett menhelyünkre 2020 májusában. Lepkét örökbe fogadták, ám „gazdája” tavaly márciusban gondolt egyet, és szabadon engedte… Szerencsére visszakerült hozzánk, most pedig Terkával együtt új otthonra leltek. Róluk is kaptunk már visszajelzést, nagyon jól érzik magukat új gazdáikkal.

Már 15 örökbefogadásnál járunk idén!

Rendszeres támogatónk, Hortobágyi János ismét meglepte cicáinkat rengeteg finom konzervvel, köszönet érte!

Egyre közeledik az SZJA bevallások leadásának határideje. Kérünk minden cicabarátot, támogassák alapítványunkat az adó 1% felajánlásával. Kapos Állatbarát Alapítvány, adószám: 18776797-1-14. Előre is köszönjük!