CICANAPLÓ 2022. február 14-20.

Remek hetünk volt, két cicánk is gazdára talált!

Pénteken a kis zoknis kandúrka, aki alig egy hetet töltött a menhelyen, és máris eladta magát. Ahogy felvette leendő gazdája, már le sem akart szállni a karjából. 🙂 Meg is örökítettük a nagy egymásra találást, címlapképünkön ez látható.

Szombaton pedig a hetesi sötétebb hamvas fiúcska talált gazdára, ő is egyből megfőzte leendő gazdáit. Egy meglevő cica mellé kerestek társat, és bár a cicus először kissé megilletődött a 9 kilós kandúr láttán, de azért hamar összebarátkoztak.

7 örökbefogadásnál járunk idén!

De hogy ne csak jó hír legyen: észrevettünk Kunkori cicánk jobb oldalán egy dudort. Elvittük állatorvoshoz, és előjegyezték műtétre a jövő hétre. Másnapra viszont még tovább nőtt a dudor, így előre kellett hozni a műtétet. Köszönet Jánosi Tamás doktor úrnak, hogy soron kívül megműtötte a cicát. Hasfali sérve volt, szerencsére még nem volt vészes, de azzá válhatott volna, ha nem műtik meg időben. A cica másnap már teljesen jól volt és szerencsére azóta is. Már csak a leborotvált oldala emlékeztet a nagy kalandra…

Finom cicakajákat kaptunk Sebestyén Gabitól, köszönet érte!

Sajnos ismét fel kellett töltenünk egy elveszett cicát, aki nemrég tűnt el a donneri városrészből. Sok megosztást kérünk neki!