CICANAPLÓ 2020. október 26 – november 1.

Kedden a kaposvári piacon találtak 3 kismacskát. Megnéztük őket, egészségesek, de picit még vadak. Megtalálóik vállalták, hogy ideiglenesen befogadják őket, és pár nap alatt gazdára is találtak. Bárcsak mindenki így állna hozzá a talált cicákhoz!

Pénteken a Szent Imre templomnál találtak egy félhosszú szőrű, kb. 6-8 hónapos világos teknőctarka lánycicát és a kb. 4 hónapos cirmos fiúcicát. Az autók között rohangáltak, így behoztuk őket, mielőtt baj történt volna. Nagyon szelíd, kedves, láthatóan emberhez szokott cicák. Feltöltöttük őket a gazdikeresőbe, plakátokat is kitettünk, de egyelőre nem jelentkezett a gazdájuk. Tényleg nem hiányzik senkinek ez a két kis tündérke? Címlapképünkön ők láthatók.

Szintén feltöltöttünk a gazdikeresőbe egy kupacnyi 8 hetes koromfekete kiscicát. A „gondos gazdájuk” sajnos nem hallott még az ivartalanításról, és a macskái folyamatos szaporulattal árasztják el a környéket. Egy cicaszerető szomszéd ideiglenesen befogadta a cicákat, de sürgősen új otthont keresünk nekik, mert náluk már telt ház van. Három kislány és egy kandúr, kedves, játékos cicák.

Sok megosztást kérnénk mindegyik cicának!

Nagyon klassz, saját készítésű cicakuckókat kaptunk a Szemesi családtól, köszönet érte!