CICANAPLÓ 2020. június 15-21.

Hétfőn behoztak hozzák egy hamvasszürke-fehér kiscicát, akit elhagyott az anyja. A fogai alapján 3 hetes lehetett, de termetre sokkal kisebb. Nagyon rossz állapotban volt szegényke. Mindent elkövettünk, hogy megmentsük, de sajnos szerda reggel meghalt. 🙁

Csütörtökön három kiscicánk is gazdára talált, és mindannyian visszatérő örökbefogadóinkhoz kerültek!

Tavaly augusztusban egy kutyus mellé fogadták örökbe a pocsolyában talált trikolor cicánkat. Gazdái úgy gondolták, hogy befogadnak egy picit a kamionos cicák közül. Aztán kettő lett belőle, mert a hamvasszürkét mindenképpen szerették volna, viszont a vörös teljesen rájuk akaszkodott. A cicák azonnal otthon érezték magukat, a cicával és a kutyával is remekül kijönnek. Rengeteg képet kaptunk róluk, az egyik látható címlapunkon.

Félix, egy felnőtt cirmos kandúr még 2014-ben került hozzánk, miután a Füredi csomópontnál elütötte egy autó. Eltört a medencéje és kilógott az egyik szeme. A sérült szemét kivetettük, a medencéjét szerencsére nem kellett műteni, magától összeforrt pár hónap ketrecnyugalom után. Aztán 2015 márciusában jött egy család cicanézőbe, és a kislánnyal szerelem volt első látásra. A szülei kifejezetten támogatták a kislány választását, mert azt vallották, jó, ha megtanulja a gyerek, hogy nem csak a tökéletest lehet szeretni. Kivételes hozzáállás! Már aznap este kaptunk egy videót, hogy a cica a kislánnyal együtt alszik az ágyon, mintha mindig is az ő otthona lett volna! Azóta is rendszeresen kaptunk beszámolót Félixről, most pedig újra megkeresett minket a család, hogy örökbefogadnának egy kiscicát Félix mellé „hogy azt a sok tapasztalatot és bölcsességet, amit Félix az évek során felhalmozott magában, azt legyen kinek átadnia. 🙂 ”. A 3 hete bekerült árva cicák egyike lett a kiválasztott, akivel szintén szerelem volt első látásra. Felvették videóra a két cica első találkozását: Félix kíváncsi volt, de nem ellenséges, a kiscica pedig teljesen magabiztosan fedezte fel az új otthonát.

Vasárnap bekerült hozzánk egy kb. 5-6 hetes, csodaszép fekete-fehér kislány, akit az egyik bevásárlóközpontnál találtak. Először eléggé meg volt szeppenve, de most már nagyon jól érzi magát nálunk.

Cicáink rengeteg finomságot kaptak Csonka Anettől, köszönet érte!