CICANAPLÓ 2020. március 30 – április 5.

Ez a hét sokkal nyugisabban telt, mint az előző. Megérkeztek a visszajelzések a múlt héten örökbefogadott cicákról, mindketten remekül érzik magukat új otthonukban. Mondjuk Mása cicát nem ismerte meg a meglevő cica (pedig őt is tőlünk fogadták örökbe), és időnként fúj rá, de szerencsére a kutya(!) mindig megvédi. Ilyet sem hallottunk még…

Bejelentést kaptunk egy fekete-fehér kandúrról, aki a Kaposvár, Baross u. 35. környékén csövezik egy ideje. Elnéztünk arrafelé, de nem találtuk. Feltöltöttünk az oldalunkra, keressük gazdáját.

Címlapképünkön két ezüst-cirmos gyönyörűség, Mia és a Jutai úti lánycica látható (neki még nincs neve). Miát (bal) tőlünk fogadták örökbe, de gazdájának külföldre költözése miatt visszakerült hozzánk a múlt heti címlapképünkön látható Lüszivel együtt. Tündéri kedves, bújós cica, nagyon igényli a szeretgetést. A másik cicát egy felnőtt és három kölyökcicával együtt a Jutai úton találták egy dobozban tavaly augusztusban. Már csak ő maradt a csapatból. Csodaszép cica, reméljük hamarosan ő is gazdára talál.

Ismételten kérjük, hogy akik egyetértenek céljainkkal és szeretnék támogatni macskamentő tevékenységünket, ajánlják fel adójuk 1%-át alapítványunk javára. A befolyt összeget teljes egészében a macskamenhelyünk építésére és az állatok gondozására fordítjuk. Támogatásukat előre is köszönjük! Kapos Állatbarát Alapítvány, adószám: 18776797-1-14.