CICANAPLÓ 2020. március 23-29.

Igazán jó hetünk volt: két cicánk is gazdára talált!

Hétfőn Elvitték Kátyát, február végi címlaplányunkat. Tündéri kis állat volt, imádott ölben lenni, nagyon megszerettük.

Szombaton pedig egy korábbi örökbefogadónk elvitte Mását, múlt heti címlaplányunkat. Ő is egy kis tündér és nagy mókamester, sok örömük lesz benne. Csak a kis játszótársa szomorkodik, hogy nincs kivel birkóznia…

Szerdán feltöltöttünk egy cicát a gazdikeresőbe, aki napok óta a Nagyszeben utcában csövezett. 1 órán belül(!) jelentkezett a gazdája, mint kiderült, a Róma-hegyről tűnt el. Valószínűleg beszállt egy autóba, mi is jártunk már így, de szerencsére mi még menet közben észrevettük, hogy mozog valami a csomagtartóban. 🙂 Na de a lényeg, hogy ilyen rekordgyorsasággal hazakerült a cica, bárcsak minden elveszett cicán ilyen gyorsan tudnánk segíteni!

Múlt héten megműtött önkéntesünk kijöhetett a kórházból, és a körülményekhez képest jól van.

A Horváth családtól kaptunk egy konyhaszekrényt. Köszönet érte, jól fog jönni.

De hogy ne csak jó hírek legyenek a héten, arról Murphy gondoskodott, ugyanis szerdán bedöglött a hűtőszekrényünk. Pontosabban hol működik, hol nem, ez meg így azért nem túl nyerő. Megnézte szerelő, de sajnos reménytelen. Szerencsére még 2017-ben kaptunk egy hűtőt, ami eddig türelmesen várt a garázsban, most viszont elővettük, és örömmel állapítottuk meg, hogy tökéletesen működik. Még egyszer nagy köszönet a hűtőt felajánló toponári családnak, a nevükre sajnos nem már emlékszünk. És ha valakinek esetleg lenne egy felesleges hűtőszekrénye, amit fel tudna ajánlani menhelyünknek (akár egy jelképes összegért cserébe), azt nagyon megköszönnénk, hogy a nyár közeledtével ne maradjunk tartalék hűtő nélkül. Címlapképünkön Maci, Süti és Lüszi cicánk látható.