CICANAPLÓ 2020. január 20-26.

Pénteken kaptunk egy hívást egy idős hölgytől, akinél megjelent egy sérült fülű hatalmas kandúr. Kérte, hogy vigyük el a cicát állatorvoshoz, és vállalta az ezzel járó költségeket is. Szerencsére nem volt vészes a füle, a kezelés után rendbe fog jönni. Miután magához tért az altatásból, szabadon engedtük. Egyelőre ismeretlen gazdáinak üzenjük, hogy a csavargást és a verekedéseket is megelőzhetnék, ha ivartalaníttatnák a cicát…

Karácsonyi cicanaplónkban írtunk egy öreg kutyusról, akinek új otthont kell keresünk gazdája halála miatt. A dolog most vált rendkívül sürgőssé, mert az önkormányzati lakást, amelyben a gazdája lakott, a jövő héten át kell adni, és a kutyusnak nincs hova mennie. Aki befogadná, kérjük keressen minket! Kedves, barátságos kiskutya, a cicákkal is jól kijön.

Címlapképünkön a múlt héten örökbefogadott cicánk látható teljes kényelemben…

Egy örökbefogadónk a társasházuk udvarában egy bokor mélyére kitett egy búvóhelyet a környéken élő cicák számára, hogy télen se fázzanak. Kívülről nem is látszott a cicakuckó, a kedves szomszédasszonya valahogy mégiscsak észrevette és kidobta. Mindig értetlenül állunk az ehhez hasonló gonoszságok előtt, képtelenek vagyunk felfogni, miért volt neki útban a búvóhely. Szégyellheti magát!

Hatalmas mennyiségű és kiváló minőségű tápot kaptunk egy fiatalembertől, aki kérte, hogy ne említsük meg a nevét. Köszönet a támogatásért a cicák nevében is!