CICANAPLÓ 2019. november 11-17.

A héten igazi nagyüzem volt: 5 cicával is gyarapodtunk!

Szerdán behoztak hozzánk egy félhosszú szőrű cirmos lánycicát, akit a Kodály iskola mellett találtak. Makkegészséges, irtó vagány és tündéri kedves kis jószág, nagyon megszerettünk.

Pénteken egy kéthónaposforma teknőctarka kiscicát kaptunk, akit a Katona József utcában találtak. Rengeteget koplalhatott szegénykém, mert egyszerűen nem bír jóllakni, őrült mennyiségű kaját meg bír enni. Ő is rendkívül kedves kis állat, állandóan követeli a simogatást. Ő egyelőre túl fiatal az örökbeadáshoz, de amint megnő picit, már megy is fel a gazdikeresőbe.

Szombaton folytatódott a felújítás, amit csak annyi időre szakítottunk meg, hogy begyűjtsünk két kiscicát a Desedáról. Egy horgász találta őket, és miután jóllaktak, beköltöztek az autója motorterébe. Ez azért nem kimondottan ideális hely egy kiscicának, úgyhogy inkább elhoztuk őket. 8-10 hetesek lehetnek, egyik fiú, másik lány. És nagyon szeretik egymást, ahogy a kép is mutatja, legszívesebben összebújva alszanak.

És mindig nincs vége: vasárnap egy parkolóban találtunk egy kb. 10 hetes fiúcicát. Félt az emberektől (nyilván nem ok nélkül…), de egy kis trükkel sikerült befognunk, mielőtt elütötte volna egy autó. Az előző cicákkal ellentétben ő egyelőre nem túl barátságos, de azért néha már engedi magát simogatni.