CICANAPLÓ 2019. október 14-20.

Gazdára talált Ivánka cicánk! Az utcán találták kölyökkorában, de befogadójának cicája állandóan terrorizálta szegényt, így került hozzánk 2017 májusában. Kivételes szépsége miatt minden látogatónk meg akarta szeretgetni, de ő általában nem hagyta magát. Egy barátunk különösen rajongott érte, de amikor közeledett felé, Ivánka arrébb ment vagy odaütött. Aztán egyszer barátunk egy komoly műtét előtti este eljött hozzánk, Ivánka pedig azonnal a nyakába ugrott és összevissza puszilgatta! A műtét szerencsére jól sikerült, és utána Ivánka visszatért a szokásos hűvös személyiségéhez. Egészen szombatig, amikor is egy fiatalember jött cicanézőbe, és Ivánka azonnal ráakaszkodott. Másnap visszatért a párjával, és Ivánka vele is ugyanolyan kedves volt. Nem is volt kérdés, hogy kit visznek haza. Amint címlapképünk is mutatja, Ivánka remekül érzi magát új otthonában.

A múlt héten örökbefogadott szépség legalább 5 éves, és Ivánka is 3 év körül van. Két újabb remek példa arra, hogy kölcsönös szimpátia esetén a felnőtt cicák is milyen könnyen be tudnak illeszkedni új családjukba.

Pénteken kaptunk egy bejelentést egy sérült cicáról. Mi nem tudtunk azonnal elmenni érte, de szerencsére találtunk segítséget, aki biztonságba helyezte a cicát. És még aznap meglett a gazdája is. Mind kiderült, az ablakon esett ki, már harmadszor. Érthetetlen, hogy amikor egy párezer forintos háló felszerelésével cicabiztossá lehet tenni az ablakokat és erkélyeket, miért teszik ki egyesek ilyen kockázatnak a cicájukat. Kérjük az emeletes házban lakókat, figyeljenek oda macskáik biztonságára!

Kaptunk néhány szuper alomtálcát Rózsahegyi Évától, köszönet érte!

Két testvérpárral bővült a gazdát kereső cicák albuma, képek itt és itt. Sok megosztást kérünk nekik!

Az elveszett cicák albumába is bekerült két újabb cica. Egyikük szerencsére hamar meglett, a másikat, egy fekete-fehér lánycicát azonban továbbra is keressük. Sok megosztást kérünk neki is!