CICANAPLÓ 2019. szeptember 2-8.

Hétfőn két gyönyörű, kb. 2 hónapos cica került be hozzánk, akiket a töröcskei kertbarátoknál dobták ki egy buszmegállóban. Idén már a sokadik ilyen eset, a jelek szerint az ott lakók ezt az egy módját ismerik a születésszabályozásnak… A tricolor kislány, a halványvörös-fehér kisfiú. Nagyon kedves, dorombolós, szobatiszta cicák.

A képen látható, alig 10 napos kiscicát pedig a kisasszondi erdőben találták. Fehér-cirmos kis jószág, nagyon kövér és puha. Pandának neveztük el. Szépen fejlődik, de ha valakinek van szoptatós cicamamája, kérjük szóljon, mert jobb lenne neki egy igazi anya mellett.

Kedden több mint 2 hónapnyi(!) próbálkozás után végre sikerült csapdával befognunk egy lánycicát, aki már hosszú évek óta biztosított kifogyhatatlan kiscica-utánpótlást egy lakótelepen. Azonnal elvittük ivartalanításra. Már csak a kölykét kellene befognunk, aki sajnos szintén kislány, és tavasszal már ő is szaporodni fog, de a kis rafinált eddig folyton kifogott rajtunk. Na mindegy, próbálkozunk tovább kitartóan.

A befogott macskával együtt Benny cicánkat is ivartalaníttattuk. Őt tavaly augusztusban találták Kaposváron, a Dózsa György utcában. Azóta szépen megnőtt, és annak ellenére, hogy nagyon szép és rendkívül kedves cica, még nem talált gazdára. Talán majd most…

Cicáink nagyon finom konzerveket kaptak Dénes Évától, köszönet érte!