CICANAPLÓ 2019. június 10-16.

Korábban megkerestek minket, hogy befogadnánk-e egy mamacicát a kölykeivel, mert házfelújítás miatt nem maradhatnak. Időközben sikerült a kölykök többségét elajándékozni, úgyhogy „csak” egy kölyök került be hozzánk a mamával együtt. A picire is volt jelentkező, de amikor meghallotta, hogy kislány, visszalépett, mondván hogy „nem kell szaporulat”. Ezek szerint ő sem hallott még az ivartalanításról… A cicus nagyon pici még, úgyhogy egyelőre még nem keresünk neki gazdát, hadd cseperedjen kicsit. Ő is és az anyukája is nagyon kedvesek, és láthatóan nagyon jól érzik magukat nálunk.

Sajnos ugyanez nem mondható a héten bekerült másik cicáról. Csodaszép, Maine Coon jellegű, 5 év körüli ivartalanított lánycica, ő látható címlapképünkön. 2 hete találták a Berzsenyi utcában. Nagyon félénk szegényke, legszívesebben mindig elbújna, a dajkálást viszont nagyon szereti. Nagyon jó lenne megtalálni az eredeti gazdáját, akinek ismerős a cicát, kérjük jelentkezzen!

Ivartalaníttattuk a kilakoltatott cicákkal behozott fiatal mamacicát, teljesen jól viselte a beavatkozást.

Ismét kaptunk finom tápokat Dénes Évától, köszönet a cicák nevében is!

Több szép cicával is gyarapodott gazdikereső oldalunk. Két gyönyörű fehér kiscica keres gazdát Csomában, és feltöltöttük címlaplányunkat és a négy már gazdára talált kölyök anyukáját is. Sajnos az elveszett cicák rovata is gyarapodott egy gyönyörű fiatal kandúrral. Sok megosztást kérünk mindannyiuknak!