CICANAPLÓ 2019. március 11-17.

Öt új cicával gyarapodott gazdikereső oldalunk. Gazdáik jövő pénteken elköltöznek az ország túlsó végébe, és bár a cicák akkor sem kerülnek utcára, ha nem találnak addig gazdára, de jó lenne minél kevesebb cicát kitenni a hosszú utazásnak. A cicák Nagybajom közelében tanyán laknak, de Kaposvárra szállításuk is megoldható. Sok megosztást kérünk nekik! Az egyik kislány a címlapképen látható, a testvérei itt és itt, az anyukájuk itt, egy szép vörös cicalány pedig itt.

Ezen a héten is gazdára talált egy cicánk. A kis grafitszürke fiúcska az anyja halála után került be hozzánk a testvérével. Már kaptunk is képeket róla az új otthonában, láthatóan nagyon jól érzi magán a kanapén heverészve. 🙂 9 örökbeadott cicánál tartunk idén!

Egy rendszeres támogatónk, Weisz Andrea 100 konzervvel lepett meg minket, köszönet érte!

Megismételjük kérésünket. Mivel alapítványunk semmilyen állami vagy önkormányzati támogatásban nem részesül, az SZJA 1%-ok igen nagy segítséget jelentenek számunkra a menhely felépítésében és fenntartásában. Kérjük, amennyiben egyetért törekvéseinkkel, támogasson minket adója 1%-ának felajánlásával, hogy minél több bajba jutott állaton tudjuk segíteni! Támogatásukat előre is köszönjük! Kapos Állatbarát Alapítvány, adószám: 18776797-1-14.