CICANAPLÓ 2019. január 6-13.

Már december végén szóltak nekünk, hogy az Előd Vezér utcai Lidl áruháznál csövezik és koldul egy vörös kandúr, és egyre rosszabb állapotban van. Jópárszor elmentünk, de nem találtuk. Hétfőn végre sikerrel jártunk. Igaz, a cica elég bizalmatlan volt, biztos bántották, mert ahogy hallottuk, korábban még hagyta magát simogatni. Nálunk mindig van az autóban macskatáp, így azzal ott tarthattuk, amíg elugrottunk egy szállítókosárért. Sikerült is befognunk. Eléggé megrémült szegényke a sok cicától, bemenekült egy polc alá. Aztán szép lassan felengedett, a hét végére már boldogan kérte a simogatást. Feltöltöttük a gazdikeresőbe, reméljük, jelentkezik a gazdája.

Kedden menhelyünk rendkívül nagyvonalú ajándékot kapott Benda Tibortól. Benda Doktor Úr a kezdetektől fogva támogatta cicamentő tevékenységünket, és a jelek szerint nyugdíjba vonulása után sem feledkezett meg rólunk. Hálás köszönet a cicák nevében!

A héten Kéri Katától, Némethné Erikától és dr. Hős Ágotától is kaptunk tápadományt. Köszönet érte!

Pénteken egy újabb cicánk gazdára talált. Igazán jól indult az év!

A múlt heti címlaplányunk feje nagyon szépen gyógyul. Nagyon jól érzi magát nálunk, ha hozzáérünk, már el is dobja magát, hogy a hasát is simogassuk! Tündéri kis állat.

Hogy ne csak jó hírek legyenek a héten: csütörtökön az egyik kaposvári állateledel üzletbe besétált egy nő, aki úgy mutatkozott be, mint Varga Andrea, menhelyünk munkatársa, és 13 ezer Ft értékű macskatápot vitt el azzal, hogy majd mi kifizetjük. Bár mi soha nem szoktunk hitelben vásárolni, sajnos az ismertségünk és jó hírnevünk miatt az eladó hitt neki, és odaadta az árut. Azonnal végigtelefonáltuk az összes üzletet, hogy nehogy más is bedőljön neki. Azóta kiderítettük, hogy ki volt a kedves hölgy, és sikerült is elérni nála, hogy rendezze a tartozását. Ha még egyszer bármi hasonlóval próbálkozna, már a valódi nevével fogjuk megírni a történetet, és természetesen a feljelentés sem marad majd el.