CICANAPLÓ 2018. december 24-30.

Tovább folytatódott a karácsonyi ajándéközön cicáinknak: Begedi Bettitől, a Pavlik házaspártól és Milkovics Gyöngyitől is rengeteg cicakaját kaptunk. Hálás köszönet a cicák nevében is!

A műtött szemű cicánknál megtörtént a varratszedés, teljesen jól van a pici.

A képen a fájós lábú Gyuri cicánk látható, aki remélhetőleg már a gyógyulás útjára lépett.

A gazdájuk halála miatt árván maradt perzsa cicák rekordszámú, több mint 2000 megosztást kaptak, és napokon belül örökbe fogadták őket. Bárcsak minden gazdit kereső cicánkat ennyien megosztanák, akkor talán ők is végre új otthonra találnának! Alapítványunknál még sok szép cica várja szerető gazdáját, érdemes körülnézni a gazdikereső cicák albumában.

Szeretnénk köszönetet mondani minden kedves támogatónknak, akik az év során SZJA 1% felajánlásával, természetbeni adományokkal vagy munkájukkal segítették cicamentő tevékenységünket. Utóbbi csoportból szeretnénk kiemelni Gerse Katalint és Padosné Pannit, akik minden nap segítenek cicáink etetésében. Külön köszönet az Eb-Rehab állatorvosi rendelőnek a szakszerű és kedvezményes árú állatorvosi ellátásért. Végezetül szeretnénk megköszönni örökbefogadóinknak, hogy cicáink közül választottak új társat maguknak, ezzel megadva egy kidobott kis állat számára egy boldogabb élet lehetőségét!