CICANAPLÓ 2018. december 17-23.

Gyuri cicánk napok óta sántít. A röntgen szerencsére nem mutatott törést, csak duzzanatot. Gyulladáscsökkentőt kap, de ezúttal szobafogsággal együtt, amit igen rosszul visel szegényke. De legalább a lába javul. Gyuri márciusban bukkant fel egy autószervizben, ahol ugyan jól érezte magát, de azért egy szerviz nem kimondottan cicának való hely. Így került hozzánk, és a keresztségben a Kekec Gyurka nevet kapta. Nem ok nélkül, ugyanis minden nálánál nagyobb cicába belekötött, a kisebbeket viszont szerencsére nem bántotta. Azóta már szerencsére rájött, hogy a menhely nem egy küzdőtér, most már mindenkivel jól kijön.

A múlt héten 2 napra lelépett az egyik saját cicánk, Sunny. Valószínűleg a lányokat hajtotta a kis kamasz, úgyhogy miután hazajött, roppant hálátlan módon azonnal ivartalaníttattuk. Most pedig chipet is kapott. Augusztusban már írtunk erről, most megismételjük: kijárós cicáknál igencsak ajánlott a chip beültetése, mert nagyban elősegíti az elveszett cica hazajuttatását. Reméljük, Sunny-nak nem lesz többet szüksége rá…

Cicáink karácsonyát Hönigschmidt Éva és Kozma Emília ajándéka tette még szebbé, köszönet érte!

Két csodaszép perzsa cica került ki gazdikereső oldalunkra a gazdájuk halála miatt. Minél több megosztást kérünk, hogy hamar új otthonra találjanak!

A képen a menhelyi cicák sanyarú sorsa című képsorozatunk újabb tagja látható: Dani cicánk épp próbálja kiheverni a macskaélet fáradalmait… 🙂

Minden kedves örökbefogadónknak és támogatónknak kellemes karácsonyi ünnepeket és cicaörömökben gazdag boldog új évet kívánunk!