CICANAPLÓ 2018. november 19-25.

Jól kezdődött a hét: hétfőn rengeteg tápot, mászókát és takarót kaptunk Hortobágyi Jánostól. Köszönet érte!

Még aznap jött egy fiatal család cicanézőbe. Eredetileg kislányt akartak, de miután Szolika cicánk (aki fiú) a nyakukba ugrott, őt választották. A cica egy szoláriumba sétált be még júniusban, innen a neve. Tündéri kedves cicus, nem is értjük, hogyhogy nem talált gazdára már hamarabb. Nagyon jól érzi magát az új otthonában, ahogy halljuk, már átvette az irányítást a családban. 🙂

Kedden Hortobágyi János elmegy Debrecenbe(!) egy beteg szemű cicáért, és elhozta hozzánk azzal, hogy minden költségét vállalja. Az állatorvos szerint az egyik szeme biztosan megmenthető, és talán még a másik is. Rajtunk nem fog múlni. A képen ő látható, nagyon aranyos kisfiú.

Pénteken bejelentést kaptunk, hogy a Honvéd utcában egy kiscica sír a fán. Azonnal odamentünk. Egy tuján volt a cica, de nem tudtuk elérni, aztán leugrott és hiába voltak ott sokan, átszaladt az úton a Volga presszó felé. Utánamentünk, de már nem találtuk meg. 6 hetesforma cirmos cicus, ha valaki látja, szóljon.

Szombaton elmentünk a két hete örökbefogadott bányai cicák gazdájához, ugyanis nem hozta vissza a cicahordozónkat, és a telefont sem vette fel. A nő kinézett az ajtón, de nem engedett be minket. Ha esetleg olvassa a cicanaplót Kersák Mónika, gondolja végig, hogy az örökbefogadási szerződés aláírásával vállalta, hogy tájékoztat minket a cicák hogylétéről, és lehetővé teszi a személyes ellenőrzést is. Amennyiben belátható időn belül nem kapunk lehetőséget a cicák meglátogatására, megtesszük a szükséges jogi lépéseket.