CICANAPLÓ 2018. október 22-28.

Hétfőn fanyűvést tartottunk a Szemesi családdal. Az áldozat egy olyan fa volt, ami szerencsétlenségére a leendő kerítésünk helyén nőtt. Több óra munka után sikerült tövestől kidöntenünk. Köszönjük a segítséget!

Kedden egy újabb cicát találtunk a desedai bicikliút felüljárójánál. Ugyanott, ahol 10 nappal korábban egy kandúrt is találtunk. Ez lenne az új macskakidobó hely? Barátságos, kedves drapp-cirmos lánycica, de a többi cicától fél, úgyhogy jó lenne mielőbb otthont találni neki. Ivartalanítva várja új gazdáját.

Csütörtökön a saját mamacicánkat is ivartalaníttattuk. Sok picit felnevelt, ráfér a pihenés…

Pénteken 3 kiscicával gyarapodtunk, akiket a Kapos partján találtak egy dobozban. Két fekete és egy cirmos, 2 hónaposak lehetnek, és mindhárom lány.

Szombaton pedig a Corso bevásárlóközpontnál találtunk egy teknőctarka fiatal lánycicát. Csontsovány volt, sokat koplalhatott szegényke. Nagyon kedves, dorombolós kis állat, a többiekkel együtt őt is feltöltöttük a gazdikeresőbe.

A változatosság kedvéért az eheti képen ismét Bori cicánk és a tesója látható. Egyszerűen azért, mert megint ez volt a hét legcukibb képe. 🙂