CICANAPLÓ 2022. szeptember 19-25.

Hétfőn kaptunk egy csodaszép fekete-fehér kis kandúrt, akit egyszerűen bedobtak a hetesi orvosi rendelő udvarába…

Kedden gazdára talált a sérült lábú Előd vezér utcai kislány. Igazán dicséretes, hogy örökbefogadói egy nem tökéletes cicát választottak. A cicus egyébként remekül boldogul így is, csak sántikál picit.

Szerda este Decsi Jánossal, az állatbarát taxissal kimentünk a Zselic kertvárosba, ahol két kiscicát láttak az út mentén. Az egyiket, egy csodaszép vörös-fehér fiúcskát sikerült is megfognunk. Ő mondjuk nem igazán értékelte fáradozásainkat….

Pénteken befogadtunk két fekete cicát, akiket a mosdósi temető melletti szántóföldön találtak. Rendkívül kedves, láthatóan emberhez szokott cicák, nyilván nem maguktól kerültek oda… A kislány sajnos nagyon beteg volt, és a gondos kezelés ellenére is meghalt 2 nap múlva. 🙁 A kis kandúr viszont szerencsére teljesen egészséges, és egy igazi ölbe mászós tündérke.

Szombaton behoztak egy kb. 3 hetes kiscicát, aki egy ház padlásáról esett ki, és az anyukája nem vitte vissza. Szerencsére csillapíthatatlan étvággyal szopizik, és szépen fejlődik. Címlapképünkön ő látható pótmamája kezében.

Vasárnap befogadtunk egy kb. 2 hónapos trikolor cicát Lengyeltótiból, aki egyszerűen besétált egy udvarba és természetesen senki nem ismeri a környéken. A hétfői cicával együtt ideiglenes befogadóhoz került, és remekül érzik magukat együtt.