CICANAPLÓ 2022. június 13-19.

Sajnos a héten is folytatódott a cicadömping, 5 kiscicával gyarapodtunk.

Szerdán a Radnóti utcában találtak egy kb. 4 hetes fekete-fehér fiúcicát. A testvérével együtt rakhatták ki, de sajnos csak őt sikerült megfogni. Szerencsére állandó ideiglenes befogadónk, Lívia őt is magához vette Lali mellé. Remekül érzi magát, nagyokat hancúroznak Lalival. És amint címlapképünk is mutatja, együtt is alszanak. 🙂

Pénteken a kaposfői halastónál dobtak ki 3 kiscicát. Szerencsére horgász ismerősünk épp a helyszínen volt, így be tudta hozni őket a menhelyre. Zoli bárhova megy horgászni, mindig kismacskákba botlik. Vagy ez valami új magyar népszokás, halastónál kiscicákat kirakni??? Kb. 1 hónaposak a cicák, mindhárman kislányok (micsoda véletlen, hogy épp őket dobták ki…), két trikolor és egy drapp-cirmos. Szerencsére makkegészségesek, szépen fejlődnek és nagyon kedvesek.

Vasárnap pedig sikerült elkapni a múlt héten egy ipartelepről behozott cicus testvérét. Az ő szemei még borzasztóbbak voltak, mint a tesóéi, de megtalálói őket is elvitték állatorvoshoz, és már nagyon szépen javul. Amúgy meg egy tündéri kis gazember, imádjuk. Nagyon finom tápokat kaptak cicáink Vörös Tündétől, köszönet érte!