CICANAPLÓ 2022. május 2-8.

Csütörtökön megkaptuk idei első kiscicánkat: egy párnapos vörös kis kandúrt, akit egy utánfutó alatt találtak. Szerencsére állandó pótmamánk, Lívia be tudta fogadni. Sőt még takarókat is tisztítószereket is hozott nekünk! A pici a Lajos nevet kapta, nagyon szépen fejlődik, már a szeme is kinyílt. Címlapképünkön ő látható. Micsoda félelmetes karmok… 🙂

Pénteken gazdára talált Hope, a hófehér, kékszemű süket kandúrunk. Gond nélkül beilleszkedett, remekül érzi magát új otthonában.

Már 19 örökbefogadásnál járunk idén! Május 20. a személyi jövedelemadó bevallások és az adó 1% felajánlások benyújtásának végső határideje. Mivel alapítványunk semmilyen állami vagy önkormányzati támogatásban nem részesül, az SZJA 1%-ok igen nagy segítséget jelentenek számunkra a menhely felépítésében és fenntartásában. Kérjük, amennyiben egyetért törekvéseinkkel, támogasson minket adója 1%-ának felajánlásával, hogy minél több bajba jutott állaton tudjuk segíteni! Kapos Állatbarát Alapítvány, adószám: 18776797-1-14. Támogatásukat előre is köszönjük!