CICANAPLÓ 2022. április 11-17.

Kivételesen nyugodt, eseménytelen hetünk volt, mindenki egészséges, és új cica sem került be a menhelyre. Kibékülnénk vele, ha minden hét ilyen lenne!

Az elveszett cicánk albuma viszont sajnos ismét bővült egy gyönyörű fekete cicával, aki az északnyugati városrészben tűnt el.

Gazdikereső oldalunkra is feltöltöttünk egy szép cirmos lánycicát, akit „gazdái” vemhesen kidobtak. Egy cicabarát befogadta és gondoskodik róla, amíg jelentkezik érte egy szerető gazdi. 2 egészséges, gyönyörű kiscicának adott életet, ők már gazdára találtak. Nagyon félénk cica, biztos, hogy előző „gazdái” bántották, éheztették. Türelmes és melegszívű gazdit keresünk neki, aki újra megtanítaná bízni az emberekben. Köszönjük Krisztinának, hogy segített a cicán, jó tudni, hogy vannak ilyen jó emberek. Az előző „gazdiknak” pedig minden szépet és jó kívánunk…

Sok megosztást kérünk mindkét cicának!

Még Jeti mama örökbefogadóitól kaptunk egy gyapjúkabátot. Feltettük a konyhaasztalra, és azonnal megrohanták a cicák. 6-nál kevesebb cicus ritkán fekszik rajta. 🙂 Címlapképünkön egy ilyen cicakupac látható: balról jobbra Édi, Mimi, Kunkori (a névadó kunkori farkincájával 🙂 ), Aldi, plusz még a háttérben hárman. Hát nem édesek?