CICANAPLÓ 2022. január 10-16.

A múlt héten bekerült kis öreglány eszik, mint a gép, legalább fél kilót hízott, amióta nálunk van. Annyira felépült, hogy szombaton már bevihettük a többi cica közé. Azonnal beilleszkedett a csapatba, minden cicánkkal remekül kijön. Egy igazi kis tündérke: ha megsimogatjuk, hanyatt dobja magát, hogy a hasát is… 🙂 Címlapképünkön ő látható.

Felhívott minket egy férfi, hogy pár hetes kiscicát szeretne örökbefogadni. Nagy csodálkozása közepette felhomályosítottuk, hogy decemberben nem születnek kiscicák, így januárban aligha tudunk pár hetes kiscicákkal szolgálni, de ha lenne is ilyen, nem adnánk még örökbe, hiszen egy ilyen pici cica még nem alkalmas az önálló életre. Miután elmondtuk, hogy a legfiatalabb cicánk 4 hónapos, ő közölte, hogy neki maximum 2 hónapos cica kell, és már el is köszönt. Valahogy nem bántuk…

Egy másik érdeklődő pedig a nyolcvanvalahány éves, egyedül élő szomszédasszonyának szeretett volna macskát, természetesen szintén kölyköt. Mint az köztudott, Magyarországon bőven 100 év felett van a várható élettartam, így teljesen reális elképzelés egy ilyen idős embernek kölyökmacskát örökbefogadni…

A héten Evelintől, Mónikától és Nórától is kaptunk cicakaját, a Hangya Közösség pedig tápokat és gyógyhatású készítményeket küldött. Mindannyiuknak köszönjük a segítséget!

Sajnos egy újabb elveszett cica került fel oldalunkra, egy cirmos kandúr fehér nyakkendővel, aki a Honvéd utcából tűnt el. Egy másik elveszett cicát is meghirdettünk a héten, de ő nagyon gyorsan megkerült. Reméljük, Pisze is ilyen szerencsés lesz. Sok megosztást kérünk neki!