CICANAPLÓ 2021. december 27 – 2022. január 2.

Az év utolsó hete nagyon jól alakult, négy cicánk is gazdára talált!

Kedden a fekete töröcskei kislányunk nyitotta a sort. Tündéri kedves, de rendkívül eleven cica. Új gazdája viszont azt mondta, nem bánja, ha átrendezi a lakást…

Szerdán két lánycicánk talált új otthonra, mégpedig együtt: a kaposszekcsői cirmos (őt egy ház udvarába dobták be a testvéreivel együtt) és a kis csillagos homlokú (ő egy kaposvári ipartelepről került be hozzánk).

Vasárnap pedig Félix, az allergia miatt visszahozott 2 éves cica gazdisodott. Rendkívül kedves cica volt, új gazdáihoz is azonnal bújt, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy őt válasszák.

Az év végén is rengeteg adományt kaptunk, köszönjük Ildikó, Reni, Szabina, Jani és Zsolt segítségét!

Ha már ilyen gyönyörű idő volt a hétvégén, kihasználtuk a lehetőséget és vasárnap felpakoltuk a maradék cserepeket a menhely tetejére. Nagyon jó csapat jött össze, így jó hangulatban dolgozhattunk és egész hamar végeztünk is. Köszönjük Eszter, Kata, Áron, Domi, Géza, Kornél, Péter és Zoli munkáját!

A végére a szokásos évösszegző. A tavalyi 44 után idén 61 menhelyi cicának sikerült új otthont találnunk, ez a szám a legmerészebb álmainkat is felülmúlta! Rajtuk kívül idén is rengeteg macska gazdára találását segítettük közvetítőként, és számos elveszett cica hazajutásában is szerepünk volt. Köszönjük Kata, Panni, Vera és Géza egész éves munkáját! Külön köszönet Líviának, aki ideiglenes befogadóként segített bennünket, és közel 10 cica örökbeadása is az ő nevéhez fűződik.

Címlapképünkön a nemrég gazdára talált Totó cicánk látható új otthonában. Ugye milyen nehezen szokják meg az új helyüket a felnőtt cicák? 🙂