CICANAPLÓ 2021. november 22-28.

Szuper hetünk volt, két cicánk is gazdára talált!

Szombaton egy fiatal pár örökbefogadta Esztit. Őt júliusban találták rettenetes állapotban a Töröcskei tó környékén. Hosszú időt kellett elkülönítő ketrecben töltenie, ahol azzal szórakoztatta magát, hogy mindig kinyúlkált a rácsokon, ha elhaladtunk mellette. 🙂 Meggyógyult, és nagyon kedves cica lett belőle, új gazdáinak rengeteg öröme lesz benne. Feltéve hogy bírják a gyűrődést, mert Eszti olyan eleven cica, hogy még egy búcsúfotó erejéig sem bírt egy helyben maradni…

Vasárnap pedig Vacak talált új otthonra. Őt augusztusban találták a Vikár Béla utcában. Rengeteg kezeléssel sikerült megszüntetni a hasmenését, mára teljesen meggyógyult. Budapesten fog lakni, ahova vonaton utazott. Végig a gazdi ölében, mindenkit meghódított a kocsiban. 🙂 Köszönjük Briginek, hogy gondos ápolással hozzájárult a cica gyógyulásához!

Már 57 örökbefogadásnál járunk idén!

Feltöltöttünk a gazdikeresőbe egy cicát, aki egy somogysárdi ház kertjében. Sok megosztást kérünk neki, hogy mihamarabb hazataláljon!

Címlapképünkön (az óramutató járásával ellentétes irányban haladva) Julcsi, Dani és Csuri cicánk látható, akik láthatóan teljesen befogadták a csapatba a medencetöréséből azóta teljesen felépült kis védencünket, Csabikát.