CICANAPLÓ 2021. június 14-20.

Hétfőn bekerült hozzánk 3 lánycica, akik a töröcskei kertbarátoknál bukkantak fel egy udvarban, és csak a szerencsén múlt, hogy a kutya nem kóstolta meg őket… Nagyon szép és barátságos cicusok, azonnal fel is tettük őket a gazdikeresőbe.

Kedden épp indulni készültünk a menhelyről, amikor észrevettünk egy kb. 6 hetes cirmos kiscicát a kapun belül. Nyilván magától került oda… Beteg az egyik szeme, de az állatorvos szerint így is lát majd vele. Nagyon kedves kis kandúr, azonnal megszerettük. „Gazdájának” pedig minden szépet és jót kívánunk…

Csütörtökön gazdára talált Lili cicánk kölykei közül kettő, a teknőc és a pezsgőszínű. Együtt kerültek új gazdihoz, és a képek tanúsága szerint remekül érzik magukat új otthonukban.

Pénteken újabb kiscicával gyarapodtunk: a kb. 4 hetes fekete lánycicát a Búzavirág utcában találták. Nagyon vagány, kedves kis cicalány.

Egy ketrecet és két fedeles almot kaptunk Demeter Judittól, köszönet érte!

Egy csodaszép fekete fiúcicát is feltöltöttünk a gazdikeresőbe, akit a Zaranyi lakótelepen találtak. Megtalálója ideiglenesen befogadta, de szeretnénk minél hamarabb végleges otthont találni neki. Címlapképünkön ő látható teljes kényelemben. 🙂