CICANAPLÓ 2021. április 19-25.

Hétfőn gazdára talált a trafikos fehér cicánk, akit egy dohányboltnál találtak még októberben. 15 örökbefogadásnál tartunk idén!

Kedden bekerült hozzánk az első idei születésű kiscica. A kb. 10 napos cirmos-fehér kisfiút a padláson találták, magára hagyta az anyukája. Azonnal lecsapott rá egy önkéntesünk, azóta ő gondozza Marcit, és gyönyörűen fejlődik a pici. Címlapképünkön ő látható új anyukája ölében. 🙂

Szerdán nagy napunk volt: végre kiengedtük Kajlát. Tavaly decemberben hoztuk be ezt az öreg kandúrt lábtörés gyanújával. Szerencsére „csak”  ínszalagszakadása volt, ami a ketrecnyugalomnak köszönhetően  szépen meggyógyult. Pár hete kiengedtük a ketrecből egy külön szobába, és megígértük neki, hogy amint szép idő lesz, kimehet a kertbe. Most pedig betartottuk az ígéretünket és kiengedtük. (Az eredeti, igencsak forgalmas élőhelyére nem akartuk visszavinni, mert csak idő kérdése lett volna egy újabb autóbaleset.) Kajla (az egyik füle lekonyul, erről kapta a nevét) remekül érzi magát kint és a többi cicával is nagyon jól kijön. Elmondhatjuk, hogy igazi otthonra talált nálunk.

Rengeteg, nagyon jó minőségű tápot kaptunk a Hangya Közösségtől, óriási köszönet érte!

Rendszeres támogatóink, Feketéné Mimi és dr. Hős Ágota is finom tápokkal lepett meg bennünket, a Farkas családtól pedig három nagyon jó szekrényt kaptunk.

Köszönjük a segítséget minden támogatónknak!