CICANAPLÓ 2021. február 22-28.

Szerdán egy kedves hölgy betett egy cicát egyik önkéntesünk udvarába, és angolosan távozott. De a 3 héttel ezelőtti cica „gazdáihoz” képest ő legalább utólag szólt telefonon. Állítása szerint valakitől kapta a tippet, hogy ott lehet hagyni a cicát. A Praktikernél találta a cicát, de ez talán nem ok arra, hogy bedobja egy vadidegen ember udvarába. Érdekes elképzelései vannak egyeseknek az állatvédelemről… A cica egy különleges, csigamintás drapp-cirmos fiatal lánycica, egy dorombolós, kedves kis tündér. Hamar gazdára fog találni. Címlapképünkön ő látható.

Pénteken megtörtént idei első fáról való cicamentésünk. Egy tőlünk örökbe fogadott cica felmászott egy 20 méter magas fenyő tetejére, és miután már harmadik napja sem mert lejönni, kénytelenek voltunk lehozni. Jól jön a sziklamászó a csapatban… A tavaly októberi cicától eltérően ő nem mászott be önként a zsákba, de szerencsére nem tiltakozott, amikor önkéntesünk elkapta és begyömöszölte. A kis piszok viszont miután szusszant egyet a lakásban, már ment is volna ki újra. Egyesek soha nem tanulnak a hibáikból…

Négy új cicával gyarapodott gazdikereső albumunk, sok megosztást kérünk nekik!

Kérünk minden cicabarátot, hogy segítsék munkánkat személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával! A befolyt összeget teljes egészében a macskamenhelyünk építésére és az állatok gondozására fordítjuk. Támogatásukat előre is köszönjük! Kapos Állatbarát Alapítvány, adószám: 18776797-1-14.