CICANAPLÓ 2020. december 28 – 2021. január 3.

Hétfőn behoztak hozzánk egy hatalmas kandúrt tele harapott sebekkel. Megtalálója elvitte állatorvoshoz, megkapta a szükséges kezeléseket, és nálunk fog lábadozni. Hihetetlenül jó fej cica, és láthatóan teljesen jól érzi magát.

A szilveszterünk a lényegesen kevesebb petárdázásnak köszönhetően egész nyugodtan alakult volna, ha nem szól Decsi János, az állatbarát taxis, hogy a Kanizsai utcában látott egy nagyon rossz állapotban levő cicát. El is jött értünk, és elvitt megnézni a cicát. Az állkapcsa teljesen összeroncsolódott, leeshetett valahonnan vagy autó üthette el. Irány az állatorvos. Megkapta az életmentő kezeléseket, a körülményekhez képest jól van. Köszönjük Jánosnak, hogy nem hagyta sorsára a cicát!

Pénteken bejelentést kaptunk egy Toponáron talált cicáról. Feltöltöttük a gazdikeresőbe, és másnap már jelentkezett is a gazdája. Bárcsak minden elveszett cica ilyen hamar hazajutna!

Cicáink csodálatos újévi ajándékot kaptak dr. Ranczinger Esztertől és dr. Révfalvi Mónikától, köszönjük szépen a segítséget!

Címlapképünkön az egyik tescós kiscicánk (jobbra) látható új otthonában, új kis barátjával.