CICANAPLÓ 2020. szeptember 7-13.

A héten két csodaszép fekete-fehér cicával is gazdagodtunk.

Csütörtökön behoztunk a menhelyre egy kis kandúrt, aki a vasútállomásnál csövezett már pár napja. 3 hónapos lehet. Nagyon kedves, bújós cica, szerintünk hamar gazdára talál majd.

Vasárnap késő este kaptunk egy hívást, hogy a Búzavirág utcában egy autó alatt sír egy kiscica, de nem tudják megfogni. Kimentünk, és sikerült begyűjteni. Kb. 10 hetes lánycica. Egyelőre elég bizalmatlan, de reméljük, hamar megszelídül majd.

Egy szép fekete lánycica is felkerült a gazdikeresőbe, akit egy parkolóban találtak még júliusban egész pici korában. Megtalálója befogadta, felnevelte, most pedig végleges otthont keresünk neki.

Két cicánk is gazdára talált a héten: a június elején a Gyár utcában talált fiúcska és a július elején „gondos gazdájától” elhozott egyik kislány. Mindketten tündéri kedves cicák, az ölünkben érezték magukat a legjobban. Együtt fogadták őket örökbe, ami mindig külön öröm számunkra.

Az augusztus végén bekerült padlásos cicák megkapták mindkét oltásukat, így kijöhettek az elkülönítőből. A két fekete-fehér kandúr már egész szelíd, egyikőjük látható címlapképünkön. Cicáink ismét rengeteg tápot kaptak Feketéné Mimitől és dr. Hős Ágotától, köszönet érte!