CICANAPLÓ 2020. augusztus 17-23.

Hétfőn befogadtunk egy kiscicát, akit a nagybajomi országúton találtak. Nyilván magától került oda… Cirmos-fehér fiúcska, 5 hetes lehet. Nagyon bújós, ha nincs kézben, azonnal reklamál… 🙂

Szombaton egy újabb kismacskával gyarapodtunk, akinek az anyját autó ütötte el, a testvérét pedig egy kutya tépte szét. Fekete kis kandúr, ő is 5 hetes lehet. Megsérült a szája, valószínűleg műteni kell. Várunk egy kicsit, amíg megerősödik, aztán meglátjuk. Egyelőre nagyon félénk szegényke, de legalább eszik.

És még nem volt vége a hétnek, ugyanis vasárnap is behoztak egy kis cirmost, aki egy ház udvarán sírdogált. 3 hetes lehet, foga már van, de még nem eszik szilárd ételt, úgyhogy szoptatjuk.

Szerencsére örökbefogadás is történt a héten: vasárnap gazdára talált két fekete cicánk, akiket még az Iszák utcában találtak pár hete. Külön öröm, hogy együtt maradhattak a tesók. Amint címlapképünk is mutatja, természetesen ágyban alszanak. 🙂

Feltöltöttünk a gazdikeresőbe egy cirmos kislányt és egy vörös-fehér kisfiút. Sajnos az elveszett cicák albuma is bővült egy fekete lánycicával és egy cirmos kandúrral. Sok megosztást kérünk mindannyiuknak!