CICANAPLÓ 2020. június 29 – július 5.

Hétfőn behoztunk két fekete kiscicát, akiket a Tescónál tettek ki egy dobozban. Végülis még mindig jobb, mintha az erdő közepén rakták volna ki őket, de azért így is mélységesen szégyellje magát, aki ezt az egyetlen módját ismeri a születésszabályozásnak! 5-6 hetesek lehetnek, mindketten lányok. A fülük atkás és kötőhártya-gyulladásuk is volt, de már teljesen rendben vannak.

Csütörtökön ismét ivartalanítós napot tartottunk, ezúttal két lánycicánk volt az alany. A műtét másnapján már mindketten teljesen jól voltak.

Vasárnap ismét gyarapodtunk, ezúttal két csodaszép hamvasszürke lánycicával. Kb. 8 hetesek lehetnek. „Gazdájuk” nemrég szerezte őket valahonnan, de aztán úgy döntött, hogy elköltözik, és nem akarta a cicákat is vinni. Gratulálunk az ilyen felelősségteljes gondolkodáshoz, nem véletlenül hangsúlyozzuk állandóan, hogy egy állat örökbefogadása hosszú távra szóló elkötelezettséget jelent… Mindegy, a cicák remekül érzik magukat nálunk, és amint valami csoda folytán sikerül együtt lefényképezni a kis örökmozgókat, mennek is fel a gazdikeresőbe.

Három cicacsaláddal is bővült gazdikereső oldalunk, képek itt, itt és itt.

Sajnos az elveszett cicák albuma is gyarapodott egy gyönyörű kandúrral, aki Fonyódról tűnt el.

Sok megosztást kérünk mindannyiuknak!

Ismét rengeteg finomságot kaptunk Feketéné Mimitől és dr. Hős Ágotától, köszönet érte!

Címlapképünkön egy kupac saját cicánk látható teljes kényelemben… 🙂