CICANAPLÓ 2020. május 4-10.

Csütörtökön macskás főprofilunktól kissé eltérően kutyát mentettünk. Találtunk ugyanis egy nagyon barátságos zsemleszínű kutyust a Fő utcában. A példás összefogásnak köszönhetően hamar meglett a gazdája, köszönet mindenkinek, aki segített!

Mindkét nemrég örökbefogadott vörös cicánk visszakerült a menhelyre. Sajnos az együttélés nem volt olyan zökkenőmentes, mint amit az első látásra kölcsönös szimpátia sejtetett, előfordul az ilyen. Szerencsére a cicák remekül visszailleszkedtek a közösségbe, és várják új gazdájukat.

Szombaton elég sűrű napunk volt. Délelőtt lomtalanítást tartottunk a menhelyen, köszönjük Györgyi segítségét!

Délután pedig a Töröcskei-tóról behoztak egy szürke-fehér fiatal lánycicát. Iszonyú sovány volt és tele volt kullanccsal: kb. 30-at szedtünk ki belőle, ezzel megdöntötte Szilvi cicánk rekordját, akiből annak idején csak alig 10-et… Nagyon kedves cica, láthatóan boldog, hogy végre biztonságban érzi magát. Egyelőre csak eszik és alszik, igyekszik kipihenni a megpróbáltatásait. Címlapképünkön ő látható.

Finom tápokat kaptunk a Kurucz családtól, köszönet érte!

CICANAPLÓ 2020. május 4-10.Május 20. az SZJA bevallások leadási határideje. Ha egyetértenek céljainkkal, kérjük ajánlják fel adójuk 1%-át alapítványunknak, hogy minél több kidobott cicán segíthessünk! Támogatásukat előre is köszönjük! Kapos Állatbarát Alapítvány, adószám: 18776797-1-14.