CICANAPLÓ 2019. július 29-augusztus 4.

A héten sajnos rengeteg cicával gyarapodott amúgy sem kicsi állományunk.

Kedden egy gyönyörű, fehér nyakkendős fekete kiscicát kaptunk, akit az utcán találtak. A szeme gyulladt és csupa bolha volt, de ezt leszámítva egészséges.

Ugyanaznap a kórház főbejáratánál befogtunk egy cirmos-fehér lánycicát. Az autók között ugrált, csoda, hogy nem ütötték el. A Fő utcába vitte, ott legalább nem fertőződik meg. 10 hetes lehet. Hihetetlenül kedves, dorombolós cica, egy igazi kis tündérke. Ha beszélünk hozzá, félrehajtott fejjel figyel, mint egy kiskutya. Ő már elég nagy az önálló élethez, fel is töltöttük a gazdikeresőbe. Címlapképünkön is ő látható.

Szerdán a kisgáti Lidl áruháznál Lidl áruháznál észrevettünk egy vörös-fehér kismacskát, aki az autók alatt rohangált ide-oda. Aztán bebújt az autók motorterébe, két autót is kinyittattunk, de mindkétszer meglógott. Visszamentünk párszor, de nem találtuk. Aki tud róla valamit, kérjük szóljon.

Csütörtökön szintén két cicával lettünk gazdagabbak. Egy fehér fiúcicával, akit a változatosság kedvéért egy autó motorházából szedtek ki, és egy kis cirmos lánnyal, akit a Színházparknál találtak. Mindegyikük nagyon kedves, játékos cica, hamarosan ők is mennek a gazdikeresőbe.

Dr. Ranczinger Eszter és párja sok finom tápot hozott cicáinknak, köszönet érte!

Egy egész alomnyi gyönyörű kiscicával gyarapodott gazdikereső oldalunk, érdemes megnézni őket.