CICANAPLÓ 2019. július 8-14.

Kedden gazdára talált két, a múlt héten behozott kiscicánk: a vörös-fehér és a cirmos kis kandúr. A nap további nagy híre, hogy ma sikerült először megsimogatni egy felnőtt kandúrunkat, akit közel egy éve fogadtunk be. Hiába, a türelem rózsát terem!

Szerdán egy álomszép, Maine Coon jellegű cirmos lánycicával gazdagodtunk, akit a változatosság kedvéért a Töröcskei kertbarátoknál dobtak ki. Nem sokáig csodálhattunk azonban a szépségét, mert másnap már gazdára is talált.

Vasárnap a vásártéren találtak egy kiscicát, aki szintén nálunk kötött ki. A sokadik cica jön onnan, és nem tudunk másra gondolni, mint hogy elhozták lepasszolni a felesleges cicákat, valaki felvilágosította őket, hogy ez már nem engedélyezett, ők pedig egyszerűen kirakták. Szégyellhetik magukat.

Szintén vasárnap gazdára talált az egyik legtündéribb cicánk, Dorka. Címlapképünkön ő szerepel, babakori képe pedig a május 13-19-i cicanaplóban látható. Április végén, pár naposan hoztuk be a Tüskevári városrészből a testvérével együtt, és cumival neveltük fel. A testvére sajnos meghalt, Dorka viszont csodaszép és rendkívül kedves cicává fejlődött. Nehéz szívvel váltunk meg tőle, de egy nagyon szimpatikus család fogadta örökbe, náluk biztosan jó helye lesz.

Gazdikereső albumunk további 5 gyönyörű kiscicával gyarapodott, akiket Kaposváron találtak egy dobozban. Három közülük már gazdára talált, várjuk a további gazdijelölteket!

A hétvége ismét munkával telt: folytattuk a kerítésalap kiásását és a menhely épületének átalakítását. Hortobágyi János volt segítségünkre, aki a munkája mellett még rengeteg finom tápot is hozott cicáinknak. Köszönet érte!