CICANAPLÓ 2019. május 6-12.

Megtörtént a kilakoltatott cicák ivartalanítása. Még egyszer köszönjük a segítséget minden támogatónknak!

Kaptunk egy hívást, hogy a Berzsenyi utcában találtak egy fekete cicát. Odamentünk megnézni. Fekete lánycica, a háta barnás. És szoptat, így pedig nem hozhattuk el, hiszen éhen halnának a kölykei. Feltöltöttük a gazdikeresőbe, és a címlapképünkön is ő látható. Kaptunk olyan információt, hogy a Kereszt utcában lakik, igyekszünk utánajárni. Aki tud róla valamit, kérjük jelentkezzen.

Jópár napja nem láttuk Rozika cicánkat, úgyhogy feltöltöttük az elveszett cicák albumába. Még aznap kaptunk egy hívást, hogy a környéken találtak egy hasonló cicát, hátha ő az. Elmentünk megnézni, és tényleg Rozika volt! Egy cicabarát házaspár találta meg, és annyira megszerették, hogy úgy döntöttek, megtartják. Ez ám a happy end! Rozika tavaly májusban került hozzánk. Mindig is egy nagy tekergő volt, egyszer például a kórház sürgősségi osztályáról hoztuk vissza. Most viszont vége a csavargásnak, ugyanis új otthona cicabiztos kerítéssel van körbekerítve. Nagy megnyugvás ez nekünk.

Egyszer már járt nálunk Vörös Tünde és családja cicát simogatni, és most újra jöttek, ezúttal finom tápokat is hozott. Németh Vikitől szintén nagyvonalú adományt kaptak cicáink, köszönet mindannyiuknak!