CICANAPLÓ 2019. február 11-17.

Tóth Anita nagyvonalú felajánlásának köszönhetően újabb négy lánycicánkat tudtuk ivartalaníttatni. A cicák nevében is köszönjük a segítséget Anitának!

Egy újabb gyönyörű történettel szeretnénk gazdagítani „Felelős állattartás” rovatunkat: egy nő azonnali hatállyal meg akart szabadulni a macskájától, merthogy az új pasija nem viseli el az állatot. Szerencsére nagyon gyorsan sikerült új gazdát találni a cicának. A kedves hölgynek pedig tiszta szívünkből kívánjuk, hogy ő is hamarosan a cica sorsára jusson…

Izzott a telefonvonalunk a vasárnap behozott drapp-cirmos cicával kapcsolatban. Hárman is eljöttek megnézni, hátha az ő elveszett macskájuk, és a harmadik család volt a szerencsés befutó. A cica megismerte őket, és boldogan dörgölőzött gazdáihoz. Reméljük, ezentúl jobban vigyáznak majd rá. Köszönjük a rengeteg megosztást!

Szombaton az Arany téri piacnál találtak egy cicát. Fél év körüli, pezsgőszínű(!!!) kis kandúr, ilyen színű cicát sem láttunk még. Nagyon kedves és nyugis kis állat, a fenti sztárfotó is az autóban készült hazafelé. Feltettük a gazdikeresőbe, reméljük, jelentkezik a gazdája. Ha nem, biztosan hamar új otthonra talál majd ez a kis gyönyörűség.

A Lidlnél januárban mentett vörös cicánk pedig már gazdára is talált. Már visszajelzést is kaptunk róla, nagyon jól érzi magát új otthonában.