CICANAPLÓ 2019. január 28-február 3.

A héten újabb lakóval gyarapodott menhelyünk egy nagyon szép fekete lánycica személyében. Kóbor cica volt, egy család etette. A kölykeit sikerült örökbe adni, őt beoltottuk, behoztuk a menhelyre, és ivartalaníttattuk. A megtalálói pedig vállalták, hogy minden költséget állnak. Ilyen az igazi állatvédelem! Szegényke nagyon megijedt a nagy tömegtől, de azért hagyja magát simogatni. Reméljük, hamar beilleszkedik majd, és nemsokára már új gazdája otthonában kezdhet új életet.

Sajnos az elveszett cicák albuma is gyarapodott egy csodaszép orosz kék cicával, aki még decemberben tűnt el Toponárról. Aki tud róla, kérjük, jelentkezzen!

A képen Mogyoró cicánk látható. Nem mindennapi a története, ugyanis csereként került hozzánk. Egy másik menhelyről fogadták örökbe, de rendszeresen átrendezte a lakást, úgyhogy a gazdája elhozta nekünk, és vitt helyette egy nyugodtabb cicát. Mogyoró az első hetet az ablak tetején töltötte, de aztán lassan felengedett. Rendkívül határozott személyiségű, kimondottan önfejű cica, de talán pont ezért imádjuk. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő elképzelte, finom pofonokkal jelzi nemtetszését…