CICANAPLÓ 2018. október 15-21.

Hétfőn ismét gyarapodott cicaállományunk egy Kaposfüreden talált hamvasszürke-drapp kislánycicával. 2 hónapos lehet, egészséges, de csontsovány. Ezúton is gratulálunk annak, aki utcára tette…

A cica szerencsére csütörtökön már gazdára is talált. Annyira ráakaszkodott egy ismerősünkre, hogy nem tudta itthagyni… 🙂 Helyette hozott egy szintén csontsovány, felemás szemű öreg fehér cicát. Még aznap a múlt héten bekerült bányai cicák is gazdára találtak, mégpedig nagy örömünkre együtt!

Szombaton első alkalommal dolgoztak nálunk diákok a közösségi szolgálat keretein belül. Nagyon lelkesek voltak és szép munkát végeztek, köszönjük Katának és Domonkosnak a segítséget. További cicaszerető diákokat is szívesen fogadunk!

Vasárnap építőanyagot hoztunk a menhelyhez. Az esti érkezés ellenére sokan segítettek a bepakolásban, így nagyon hamar végeztünk. Köszönjük a segítséget Erikának, Szilvinek, Jánosnak és Zolinak!

A képen Bori cicánk és mostohatestvére látható (neki még nincs neve). Bori volt az egyik újszülött cica, akit még júliusban találtak Kadarkúton, és cumival neveltük fel. Amíg be nem került hozzánk egy anyacica az újszülött kicsinyeivel (köztük a kis cirmossal), és be nem fogadta. Úgy szeretik egymást, mint az édestestvérek. 🙂