CICANAPLÓ 2018. október 1-7.

Sajnos újra szomorú hírrel kell kezdenünk: meghalt Gyöngyike cicánk. A képen ő látható. 2017 decemberében került hozzánk, már akkor is nagyon öreg volt. Sokáig félénk és bizalmatlan volt, de aztán szép lassan felengedett, és kedves cica lett belőle. A kora miatt sok egészségügyi problémája volt, de eddig mindig sikerült meggyógyítani. Nemrég viszont gyors fogyásnak indult és kiszáradt, szinte naponta kellett infúziót adni neki. A véreredményei daganatra utaltak, és annyira szenvedett, hogy el kellett altatni. 🙁 Nyugodj békében, drága Gyöngyike!

Az Agóránál egy fadobozban kitettek egy kb. 2 hetes hamvasszürke fiúcicát. Még mindig meg tudunk lepődni, micsoda mocsok emberek vannak! A mamacicánk szerencsére elfogadta, de azért mi is szoptatjuk.

Újabb tápadományt kaptunk Vati Líviától, köszönet érte!

Csütörtökön igen jó napunk volt, ugyanis két cicánk is gazdára talált! 🙂 Az autóból kiszedett kislány és a Zaranyi lakótelepen talált fiúcska is immár új otthonában dorombol. Sok örömet kívánunk az új gazdiknak a cicákban!

Szombaton újabb össznépi tereprendezést szerveztünk a kerítés előkészítése jegyében. Köszönjük a résztvevőknek, hogy munkájukkal segítették menhelyünket!