CICANAPLÓ 2018. szeptember 24-30.

Menhelyünk egy hűtőládával és két mosógéppel gazdagodott Binglerné Rózsa felajánlásából. A cicák nevében is köszönjük szépen!

A múlt héten autóból kihalászott cica pár napig még fújkodott, aztán hirtelen szinte minden átmenet nélkül megszelídült, és már egyenesen követeli a simogatást. Fel is töltöttünk róla egy új képet a gazdikeresőbe, ami már az új énjét tükrözi.

Rajta kívül még több új cicát is feltöltöttünk. Arra kérünk mindenkit, hogy osszák meg őket, és ne csak azokat, akik nekik is tetszenek, mert lehet, hogy az ismerőseiknek pont egy másik cica tetszene.

Sajnos az utolsó újszülött cicánk is meghalt. Vigasztalhatatlanok vagyunk. 🙁 A képen ő látható az egyik nagytestvérével.

A múlt héten talált orosz kék cica eredeti gazdája nem jelentkezett, egy családnak viszont nagyon megtetszett, és örökbe fogadták. Bár minden cicánk ilyen hamar szerető otthonra találna!

És még egy jó hír a végére. Megkaptuk az értesítéseket az SZJA 1% felajánlásokról. Alapítványunk 483 780 Ft támogatásban részesült, ez közel 100 ezer Ft-tal több, mint tavaly. Köszönjük szépen a felajánlásokat, állami és önkormányzati támogatás híján nagyon nagy segítség ez nekünk. A pénzt az előző évi támogatásokhoz hasonlóan a menhely felépítésére és fenntartására fogjuk fordítani.