CICANAPLÓ 2018. szeptember 3-9.

Sajnos a múlt heti szomorúságunkat is lehetett tovább fokozni: vasárnap 87 éves korában elhunyt dr. Walger Brigitte. 🙁 Külön posztban fogunk megemlékezni róla, ha majd kicsit összeszedtük magunkat, egyelőre csak annyit mondunk, hogy egy csodálatos ember, egy elkötelezett cicabarát és menhelyünk egyik fő támogatója hagyott itt bennünket. Rendkívül sokat köszönhetünk Brigittének, nélküle ma nem tartanánk itt. Temetése 2018. szeptember 19-én szerdán 11 órakor lesz a kaposvári keleti temetőben, kérünk mindenkit, akik ismerték és szerették Brigittét, kísérjék el utolsó útjára.

Hiába mondjuk mindig, hogy megteltünk, megint be kellett fogadnunk két vészhelyzetben levő kb. 5-6 hetes kiscicát. Bolhásak, soványak és rémültek voltak, de már teljesen rendben vannak és remekül érzik magukat nálunk. Még picik az örökbefogadáshoz, de hamarosan feltöltjük őket a gazdikeresőbe.

Cilike cicánk hátán megjelent egy púp, és amire az állatorvoshoz értünk vele, ki is fakadt. Tályog volt, talán egy harapás vagy karmolás következménye. Megkapta a szükséges ellátást, és már teljesen jól van.

A cumival nevelt pici cicánk már ki tud mászni a ketrecből, és boldogan sétafikál a szobában. Legjobban mégis a vállunkon érzi magát…