CICANAPLÓ 2018. július 30 – augusztus 5.

Kaptunk egy fekete-fehér fiúcicát, a Dózsa György utcában találták. Tündéri kis jószág, már fel is töltöttük a gazdikeresőbe.

A Füredi úton is találtak egy fekete-fehér kiscicát. Félhosszú szőrű, pihe-puha jószág, úgyhogy Pandának neveztük el. Nemcsak gyönyörű, de nagyon kedves is, úgyhogy már azelőtt gazdára talált, hogy feltölthettük volna a gazdikeresőbe. Azért a rend kedvéért a gazdára talált cicák közé feltöltöttük. A képen ő látható, teljes kényelemben.

A desedai kilátó környékén csövezik egy kb. féléves fiúcica. Most még elvan a horgászoktól kunyizott halakon és az arra bicikliző állatbarátoktól kapott kaján, de télre legkésőbb rendes otthonra lenne szüksége. Különleges mintázatú, nagyon szép, barátságos kis állat. Teljesen egészséges, egyedül a füle volt aktás. Kipucoltuk és kapott gyógyszert. Nem volt túl boldog tőle, de most már rendben lesz. Feltöltöttük a gazdikeresőbe, hátha megtetszik valakinek.

A legkisebb cicáink szépen fejlődnek, már a szemük is kinyílt. Pár nap után végre az idősebb mostohatestvérük is nekiállt szopni, a mamacica pedig őt is ugyanúgy gondozza, mintha a saját kölyke lenne. Sőt, a pici már az alomra jár a dolgát végezni, ami egészen elképesztő egy ilyen apró cicától.